zaterdag, oktober 23, 2010

Prooi




























Het kon een facebook-status zijn (en het is dat ook): P.R. verzint vanavond in de Roeselaarse Zondvloed mee een Prooi en weet nu al dat het goed zal aflopen…

Extern: Voorstelling nieuwe dichtbundel Delphine Lecompte in De Zondvloed in Roeselare. Met gastoptredens van Roderik Six, Tine Moniek, Frederik Lucien De Laere, Reinout Verbeke, Xavier Roelens, Bernd Ebbo Visser, Michaël Vandebril, Paul Rigolle & Jeroen Lecompte.


Update 25/10/2010: Xavier Roelens en Reinout Verbeke, verontschuldigd, werden keurig vervangen door David Troch. En dit is al meteen het youtube-verslagje:



Update 26/10/2010: Een ander, en flink uitgebreid Vimeo-filmverslagje van Dennis Vercruysse staat sinds gisteren op de Contrabas-site. En ja, nu ook hier - "embedded en wel" - op deze eigenste plaats.


Verzonnen Prooi - Delphine Lecompte from Denis Vercruysse on Vimeo.




Labels:

6 Comments:

At 23/10/10 10:05 p.m., Anonymous Anoniem said...

Dag Paul
Heb Delphine mogen meemaken op de dag van het Nederlands, verleden woensdag aan Kulak; Verrassend intrigerende poëzie!
Veel succes vananvond!
Jan

 
At 24/10/10 7:54 a.m., Blogger Paul Rigolle said...

Jan,

Het werd een mooie, en hoe zeg je het, bijna "surreële" avond gisteren in De Zondvloed. Vreemd en speciaal. Geheel en al passend bij "Verzonnen Prooi" en de poëzie van Delphine L...
Groet vanuit uit Varkensdorp,
Paul

 
At 25/10/10 9:36 p.m., Anonymous Anoniem said...

Heb genoten van jullie optredens op you tube, Paul.
Dank je voor het doorsturen. 't Was of ik er bij was.

Jan

 
At 26/10/10 8:17 a.m., Blogger Paul Rigolle said...

Jan,
Delphine L. staat straks op 20/11 ook op "Literaire Living". Samen met Joke Van Leeuwen, Antoine Boute en o.a. Pat Donnez. Misschien zie ik je daar?!

 
At 21/11/10 5:26 p.m., Anonymous dirk verbeke said...

Een collega van me was niet te spreken over het optreden van Delphine Lecompte ter gelegenheid van de Dag van het Nederlands aan de KULAK. Indien hij op 20/11/2010 aanwezig was geweest op de Literaire Living, had ie wel anders gekraaid.De poëtische, wat surreële sfeer in Cultuurkapel De Schaduw in Ardooie was bijzonder geschikt voor haar verrassende, bevreemdende poëzie.

 
At 22/11/10 6:32 a.m., Blogger Paul Rigolle said...

Het zal altijd voor of tegen zijn, bij Delphine.. Grijs zal niet bestaan! Overigens staken, wat mij betreft, de dames er op Literaire Living (ver) bovenuit...

 

Een reactie posten

<< Home