maandag, januari 16, 2012

The Killing (2)


Foeteren... Of het nu om hoofd- of bijzaken, om kleinigheden of kleinzerigheden gaat of niet, af en toe moet het. Op de Vrt of op iets anders. Neem nu reeks 2 van de schitterende Deense televisieserie op Canvas The Killing 2 (“Forbrydelsen”)... Net terwijl de queeste van Sarah Lund haar ontknoping nadert, lijkt de serie van het scherm weggebrand te moeten worden voor het Champions-leaguevoetbal… Tsja... Dat mét nog maar twee afleveringen én de ontknoping te gaan… Maar erger(-lijker) nog is dat vanuit de ivoren Televisietorens geen kat het de moeite lijkt te vinden om iet of wat uitgebreider over die beslissing en over de evt. verdere programmatie te communiceren!
Begrijpe wie begrijpen kan… Enfin, na wat gezoek op de Canvas-site lees ik – met toch nog iets van zachte opluchting - dat we voor de ontknoping de data van 25/1 en 1/2/2012 dienen aan te strepen… Reken maar dat we dat – met al dan niet veel of weinig verdere communicatie vanuit de Canvashoek - ook zullen doen!

Update - Zo 22/1/2012
Volgens de webredactie van de Canvassite zullen Aflevering 9 en 10 (dus mét de finale) nu woensdag - daags voor Gedichtendag - 25/1/2012 worden uitgezonden!
We helpen met jou hopen dat het waar is.


Labels:

2 Comments:

At 17/1/12 10:41 a.m., Anonymous Anoniem said...

Wij kijken vanuit Nederland naar deze geweldige serie en waren al bang dat de tv-gids niet klopte of we toch iets gemist hadden.
Ik wil u bedanken voor het uitzoeken en plaatsen van de juiste data van uitzending! Vriendelijke groeten, Paul

 
At 17/1/12 6:33 p.m., Blogger Paul Rigolle said...

Ik hoop samen met jullie dat ze bij de Vrt-programmatie nu niet nog ’s met een plotse wijziging komen aandraven... Enkele jaren geleden was een andere mooie reeks 'Alias' ook al een fameus slachtoffer van de warrigheid van de Vrt-programmatoren. Maar voor de rest... no hard feelings, hoor tegenover onze openbare omroep...

 

Een reactie posten

<< Home